De dag dat wind de vijand werd

gepost op: 11 mei 2017

Wanneer een tornado door het dorp raast en niets dan puin achterlaat, veranderen de levens van drie kinderen voorgoed. Een zomerse dag met een prachtig feest op de agenda, wordt in één seconde een ware tragedie.

Schrijfster Linda Van Mieghem schreef naar aanleiding van de herdenking van de tornadoramp in Oostmalle een fictief jeugdboek over drie vrienden die de ramp elk op hun eigen manier beleven.
Het verhaal werd geïllustreerd door Elias Schaffels en bevat striptekeningen die Dirk Nuyts maakte op het moment van de ramp.
Het is een verhaal over vriendschap en verdriet maar ook over ongeziene wilskracht en een echte aanrader voor lezers vanaf 9 jaar.
De eerste druk van het boek is uitverkocht maar een herdruk is op komst en binnenkort weer te koop voor 10 euro, bij boekhandel Perspektief in Oostmalle, in de beide bibliotheken en bij Toerisme Malle! We houden u op de hoogte!

Linda Van Mieghem met het boek

Zomertiplijst 2017

Onze nieuwe zomertiplijst is er! Wil je een lijst van alle boeken en dvd's die we voor jou geselecteerd hebben? Klik dan snel op deze link: http://mijn.bibliotheek.be/list/view/5564 Lees verder