Openbare Bibliotheek Malle

EigenWijze Stripmuren

In oktober en november organiseren de bibliotheken van Bibburen in samenwerking met de provincie Antwerpen een hele boel activiteiten rond strips voor jong en oud.

Er wordt wel eens gezegd dat Brussel en Antwerpen de mooiste stripmuren hebben, maar dat is dan buiten de stripmuren van Bibburen gerekend, In alle bibliotheken van Bibburen kan je binnenkort een echte stripmuur vinden. Teken jij wel eens superhelden en schurken die zo uit een stripboek zouden kunnen komen? Of maak je zelf wel eens strips? Dan zijn wij naar jou op zoek! Teken, plak, schrijf, schilder,... mee aan de stripmuren van Bibburen. Laat jouw creatiefste kant zien en hang jouw kunstwerk aan onze muur.

De stripmuur van de bibliotheek in Oostmalle kan je vinden op de groene muur in de foyer van de Notelaar. De stripmuur in de bibliotheek van Westmalle kan je vinden aan de balie.

Kort gezegd:
Waneer: Heel de maand oktober & november tijdens de openingsuren
Waar: in alle bibliotheken van Bibburen
Wie: voor iedereen

Wij kijken reikhalzend uit naar jouw creatieve bijdrage!

Meer info over alle activiteiten binnen het stripboekenproject vind je hier.

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

De Warmste Week

Wil jij graag de warmste week steunen? Dan kan je in alle bibliotheken van Bibburen op Blind Date met een boek voor 1 euro! Lees verder

Wedstrijd: Ik ben helemaal strip en Gestripmixt

In oktober en november organiseren we met de bibliotheken van Bibburen een hele boel activiteiten rond strips voor jong en oud. Met onze wedstrijden kan je tickets winnen voor Comics Station, het nieuwe indoor pretpark rond populaire stripfiguren of 1 van de vele strips Lees verder
Meer nieuws