EigenWijze Stripmuren

Er wordt wel eens gezegd dat Brussel en Antwerpen de mooiste stripmuren hebben, maar dat is dan buiten de stripmuren van Bibburen gerekend, In alle bibliotheken van Bibburen kan je binnenkort een echte stripmuur vinden. Teken jij wel eens superhelden en schurken die zo uit een stripboek zouden kunnen komen? Of maak je zelf wel eens strips? Dan zijn wij naar jou op zoek! Teken, plak, schrijf, schilder,... mee aan de stripmuren van Bibburen. Laat jouw creatiefste kant zien en hang jouw kunstwerk aan onze muur.

De stripmuur van de bibliotheek in Oostmalle kan je vinden op de groene muur in de foyer van de Notelaar. De stripmuur in de bibliotheek van Westmalle kan je vinden aan de balie.

Waneer: Heel de maand oktober & november tijdens de openingsuren
Waar: in alle bibliotheken van Bibburen
Wie: voor iedereen

Wij kijken reikhalzend uit naar jouw creatieve bijdrage!