Gezocht: Mals schrijftalent!

gepost op: 26 april 2017

Speel jij wel eens met het idee om zelf een boek te schrijven?
Of ben je er al aan begonnen en wil je je schrijfstijl naar een hoger niveau tillen?

We hebben bekroond schrijver Rudy Soetewey gevraagd om twee workshops te geven rond het schrijven van verhalen. Die vinden plaats in de bibliotheek van Oostmalle op donderdag 5 en donderdag 19 oktober, telkens van 19.00u tot 22.00u.
De totale deelnameprijs is 10 euro (drankje inbegrepen) en er kunnen max. 10 schrijvers-in-spe deelnemen.

Heb je interesse? Laat het dan zo snel mogelijk weten aan raya.de.winter@malle.be of bij een bezoek aan de bibliotheek. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!
O ja, als je boek helemaal klaar is, kopen we het zeker voor onze bibliotheek!

Zomertiplijst 2017

Onze nieuwe zomertiplijst is er! Wil je een lijst van alle boeken en dvd's die we voor jou geselecteerd hebben? Klik dan snel op deze link: http://mijn.bibliotheek.be/list/view/5564 Lees verder