Openbare Bibliotheek Malle

Jeugdboekenmaand 2018

De jeugdboekenmaand is weer in het land en dit jaar draait alles rond wetenschap en techniek. Ook in onze bib kan je heel wat kan komen doen.

De leerlingen van het 3de en 4de leerjaar in Malle komen een knotsgek spel spelen bij Professor Symoens en Juffrouw De Winter. 

Gedurende de hele maand kan je in de bibliotheek van Westmalle en de foyer van de Notelaar, kunstwerkjes komen ontdekken van de kunstacademie.

Daarnaast vind je in de bib ook alle boeken rond wetenschap en techniek in het themarek van de Jeugdboekenmaand. Aan de balie vind je een leuke kleurplaat om thuis in te kleuren.

Nog niet genoeg? Ook op de website van de jeugdboekenmaand valt er veel te ontdekken. Kijk snel hier en ontdek wat ze allemaal nog voor jou in petto hebben! Hou zeker ook onze facebookpagina in de gaten!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

#bibvooriedereen

Sinds 2016 zijn steden en gemeenten niet meer verplicht om een bibliotheek te hebben. Vind jij het belangrijk dat we blijven investeren in de bib? Teken dan ook het bibcharter op www.bibvooriedereen.be. Lees verder
Meer nieuws