Striptekenaar voor een dag - workshop Steven de Rie

Strips tekenen, het is moeilijker dan het lijkt. Wil jij een echte expert worden? Dan helpt Steven de Rie jou in deze workshop met veel plezier verder! Van Spider-man tot Jommeke, van schoolreis­jes tot ruimtereizen, je kan het zo gek niet bedenken, of het komt voor in stripverha­len… Zit je zelf vol toffe ideeën en heb je zin om zelf eens een strip te maken? Steven de Rie geeft jou een heleboel praktische tips om jouw ideeën om te zetten naar een prachtig stripboek. Je kan de workshop volgen op 25 oktober in de bibliotheek van Ranst en op 8 november in de bibliotheek van Oostmalle, telkens van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Wanneer: 25 oktober van 14.00 t.e.m. 16.30 uur
Waar: bibliotheek Ranst, Gasthuisstraat 17 - 2520 Ranst