Tentoonstelling de Kiekeboes

De Kiekeboes zijn door zoveel lezers geliefd. Tijdens de maand oktober kan je een unieke tentoonstelling over jouw favoriete helden ontdekken in de bibliotheek van Zoersel. De tentoonstelling bestaan uit 20 originele tekenplaten. Op al deze tekenplaten kan je verschillende locaties ontdekken, zoals Zoersel, Ranst, Wijnegem en nog veel meer... Haal de detective in je naar boven en zoek alle locaties. Ontdek jij ze allemaal?

Wanneer: heel de maand oktober tijdens de openingsuren
Waar: bibliotheek Zoersel, Dorp 54 - 2980 Zoersel
Wie: voor iedereen - gratis activiteit