In oktober en november organiseren we met de bibliotheken van Bibburen een hele boel activiteiten rond strips voor jong en oud. Met onze wedstrijden kan je tickets winnen voor Comics Station, het nieuwe indoor pretpark rond populaire stripfiguren of 1 van de vele strips.

1. Ik ben helemaal strip

Een fotostrip is een strip die niet getekend is maar samengesteld is uit foto's. De uitspraken van de personages worden in tekstballonnen in de foto's afgebeeld.

Wil jij dit eens proberen?
Volg dan volgende stappen.

Stap 1: Maak een fotostrip. Lees hier hoe je dit kan doen.
Stap 2: Post hem op www.facebook.com/bibburen tot en met 1 december 2017.
Stap 3: Als jij gewonnen hebt, verneem je dit in de loop van december.

2. Gestripmixt!

Herken jij alle 12 stripfiguren?

Haal je deelnameformulier in 1 van de 7 bibliotheken van bibburen en lever het daar in tot 1 december 2017.
De winnaars worden in de loop van december persoonlijk verwittigd.

Succes!