Workshop: Pimp je fiets

Ben jij die saaie ouderwetse fiets ook zo beu en ben je tussen 4 en 12 jaar oud?

Dan is het tijd om op woensdag 4 juli je stalen ros eens grondig te pimpen aan de bibliotheek van Oostmalle om 13.30 uur.

Vertrek vanuit je lievelingsboek, favoriete strip of een mooi gedicht en maak van jouw fiets een rijdend verhaal-kunstwerk! Breng je eigen fiets mee en ga samen met Kwast en Plakplak aan de slag met tal van knutsel- en versiermateriaal.

Knutsel je mee? Schrijf je dan nu in via bibliotheek@zoersel.be of bibliotheek@malle.be.

Workshop: Pimp je fiets

Ben jij tussen 4 en 12 jaar oud en heeft jouw trouwe tweewieler ook een make-over nodig? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven voor onze pimp-je-fiets workshop. Lees verder