Zin en onzin van de graphic novel - lezing Morissens

Op donderdag 19 oktober geeft Kurt Morissenseen antwoord op al jouw vragen over de Graphic Novel. Want wat is die graphic novel nu eigenlijk? Kan je het kaf van het koren scheiden? Welke graphic novels moet je gelezen hebben? Kurt Morissens leidt je door de geschiedenis van de graphic novel, zet voor- en nadelen op een rij en geeft een hoop tips voor de beste graphic novels.

Wanneer: 19 oktober om 20 uur
Waar: bibliotheek Borsbeek, Lindenboomstraat 3 - 2150 Borsbeek
Wie: voor iedereen - gratis activiteit
Inschrijven: bibliotheek@borsbeek.be of 03 322 01 76