Boek
Engels

and now you're back

Jill Mansell (auteur)
Omwille van zijn vaders wens, keert een Engelse man terug naar zijn geboortedorp, waar hij zijn eerste liefde weer ontmoet.
Titel
and now you're back
Auteur
Jill Mansell
Taal
Engels
Uitgever
London: Headline review, 2021
405 p.
ISBN
978-1-4722-4853-4

Andere talen:

Besprekingen

Op een magische, sneeuwachtige nacht tijdens een reis naar Venetië begint de ware liefde voor de tieners Didi en Shay, maar na een wervelende romance volgt een verwoestende breuk. Na een incident in het familiehotel van Didi, waar Shay werkzaam was, verlaat Shay niet alleen Didi, maar zelfs het continent. Dertien jaar later keert hij terug naar zijn oude dorp, waar zij nog altijd woont en werkt. Vermoedens en leugens uit het verleden, de stervende vader van Shay, Didi’s verloofde en allerlei toestanden van de overige ondersteunende personages staan tussen hen in, maar de vlam van de liefde brandt nog altijd. Jill Mansell staat bekend om haar brave romantische verhalen met sympathieke karakters, waarin alles uiteindelijk goed komt. Hier gebruikt ze haar standaard recept, alleen zijn de kleuren fletser dan normaal. Shay, eerst sprankelende tiener, weet ze in een grijze muis te veranderen. Er is te weinig over de vroegere relatie verteld, waardoor er weinig verbinding is. De lieve Didi w…Lees verder

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Biografie

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) (199…Lees verder op Wikipedia