Sybren, pas gescheiden, verhuist na twintig jaar Amerika terug naar Rotterdam, waar, afgezien van een oom, niemand hem kent en niemand weet dat hij tot drie jaar geleden nog door het leven ging als vrouw. In zijn nieuwe land, zijn nieuwe lijf en in zijn nieuwe rol als single homoman probeert Sybren uit te vinden wat hij wil, en met wie. En terwijl hij, getergd door heimwee, en twijfel langzaam nie
Titel
Aldus Sybren
Auteur
Micha Meinderts
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij, 2016
1 digitaal bestand
ISBN
9789020633481
CloudLibrary
5zco2g9

Andere formaten:

Over Micha Meinderts

Micha Meinderts (Gouda, 7 september 1981) is een Nederlands romanschrijver.

Carrière

Meinderts is in het verleden vertaler geweest van buitenlandse publicaties, waaronder zowel teksten en handleidingen van videogames en kinderboeken als Waar is Elmer?, Elmers Nieuwe Vriendje en Dribbel op jacht naar de schat. Daarnaast redigeerde hij veelal manuscripten van andere schrijvers.

Meinderts debuteerde in 2008 met Cadans, het eerste deel van een trilogie over de homoseksuele hoofdpersoon Arthur Hartman. De vervolgen Dubbel Leven en Oog om Oog verschenen in 2010 en 2011. In 2016 publiceerde Meinderts het grotendeels autobiografische Aldus Sybren. In 2018 werkte Meinderts mee aan Schaduwreis, een zogeheten 'koepelroman' die werd geschreven door een schrijverscollectief van dertien auteurs.

Persoonlijk

Lees verder op Wikipedia