In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er
Titel
Battleship
Regisseur
Peter Berg 1964-
Componist
Steve Jablonsky
Acteur
Taylor Kitsch Alexander Skarsgård Rihanna Liam Neeson
Taal
Engels
Uitgever
Universal, 2012
1 dvd-video
Oorspr. opname
2012
Speelduur
ca. 130 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5050582889529

Over Peter Berg

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Peter Berg (New York, 11 maart 1964) is een Amerikaanse acteur, filmregisseur en producer.

Filmografie

  • Patriots Day (2016 - regie)
  • Deepwater Horizon (2016 - regie)
  • Lone survivor (2013 - regie)
  • Battleship (2012 - regie)
  • Edwin A. Salt (?)
  • Hancock (2008 - regie)
  • Lions for Lambs (2007)
  • The Kingdom (2007 - regie)
  • Smokin' Aces (2006)
  • Friday Night Light (2004 - regie)
  • Collateral (2004)
  • The Rundown (2003 - regie)
  • The King of Queens (tv) (2002)
  • Alias (tv) (2002)
  • Corky Romano (2001)
  • Chicago Hope (tv) (1995-1999)
  • Dill Scallion (1999)
  • Very Bad Things (1998 - regie)
  • Cop Land (1997)
  • The Great White Hype (1996)
  • Girl 6…Lees verder op Wikipedia